Dank je wel voor het aanvragen van de planner!

Hij zit binnen een paar minuten ook in je inbox (vergeet niet je spam te checken)!

Maar voordat je hiermee aan de slag gaat, heb ik nóg iets te geks voor je….

There’s more!

De Lifestyle Planner heb je niet voor niets gedownload, toch?

 

Kom in beweging!

De planner gaat je daar zeker bij helpen! Maar ik heb nóg iets leuks voor je!

Wil je jezelf én jouw bedrijf naar de next level tillen?

Realiseer je dan dat ondernemen 80% mindset is en 20% strategie. Dat is de reden waarom ik ervoor pleit dat als je eerst goed voor jezelf zorgt, je een stevige fundering hebt voor je bedrijf.

Verschillende manieren om goed voor jezelf te zorgen komen voorbij in de planner. Gewoontes die jouw mindset positief beïnvloeden. Ik wil er eentje uitlichten, waar ik vaak van te horen krijg dat dit een uitdaging is….

En ik weet uit ervaring (als voormalig professioneel danseres en personal trainer) dat deze gezonde gewoonte je zóveel kan opleveren! Fysiek, maar zeker ook mentaal!

1 van de gewoontes die succesvolle ondernemers hebben, zo schrijft Thomas C. Corley in zijn boek “Change your habits, change your life”, is dat 67% regelmatig sport!

Is sporten nou net een onderdeel waar jij vaak niet aan toekomt?

Weet je dat het eigenlijk goed voor je zou zijn, maar kun je de motivatie en tijd niet vinden om te beginnen én om vol te houden?

Juist door voldoende te bewegen en sporten, verhoog je niet alleen je weerstand. Je voelt je energieker, zelfverzekerder en hebt meer rust in je hoofd.

Hierdoor verhoogt je creativiteit en productiviteit, zodat je jouw bedrijf naar de next level weet te tillen. Dat je daarbij ook leuker wordt voor je omgeving, krijg je er gratis bij!

De Vitamin C Lifestyle Challenge: in 21 dagen sportief met een vette korting!

Doe dan deze challenge waarin ik je 21 dagen motiveer, empower en begeleid om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen! Moet je dan elke dag sporten??? Alsjeblieft niet zeg! We gaan juist de balans vinden, die bij jou past.

Wat levert het je op?

Met een goed gevoel naar jezelf kijken, omdat je een positiever zelfbeeld krijgt.

Meer energie om te doen wat je graag wilt doen, maar waar je nu nog geen puf voor hebt.

Een rustiger gevoel, omdat je vaker je “hoofd” uitzet en naar je lichaam luistert.

Je bent veel productiever en creatiever, waardoor je je bedrijf naar de next level weet te brengen.

Doordat jij letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zit, heb je je omgeving ook zoveel meer te geven.

Een betere weerstand in deze periode, waar je dat extra kunt gebruiken!

Een duwtje in de rug nodig?

In je eigen omgeving, in je eigen tijd en op je eigen manier, geef ik je de tools en tips vanuit mijn persoonlijke ervaring en kennis als lifestyle coach, voormalig professioneel danseres en trainer om je deze gezonde gewoonte in 21 dagen eigen te maken. Incl. 6 home workouts en voedingtips!

Er wordt weleens gezegd dat je 21 dagen nodig hebt om een gewoonte aan te leren en 90 dagen om het deel van je lifestyle te maken.

Je gaat tijdens de challenge meteen al voordelen ervaren die sporten met zich meebrengt. En natuurlijk geef ik je, als jouw accountability partner, net dat duwtje in de rug om deze keer te beginnen én vol te houden!

Is dit wel iets voor jou?

Na 21 dagen voel je je energieker en fitter. Maar dat niet alleen. Veel deelneemsters geven aan dat ze zich juist mentaal krachtiger voelen, een positiever zelfbeeld hebben en daardoor zelfverzekerder zijn. Ook zien ze het sporten echt als een momentje voor zichzelf. Om even rust te hebben van alle dagelijkse verplichtingen en de gedachtes die anders niet uit te zetten lijken. Zou jij je ook zo willen voelen?

In Januari 2020 schreef Sabine een artikel over de Vitamin C Lifestyle Challenge in  Vrouw Glossy .

“Het was een fijne stok achter de deur. En één ding is zeker: ik voel me fitter en energieker!”
Sabine Leenhouts – coördinatrice en redacteur Vrouw Glossy 

 

 

Met het downloaden van de Vitamin C Lifestyle Planner heb je de eerste stap gezet. Zet jij ook de volgende stap? Geef je jezelf een mentale boost, door fysieke activiteiten niet alleen in jouw schema in te plannen, maar ook echt uit te voeren?

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

In de besloten online omgeving, leg ik je persoonlijk uit hoe en waarom je deze keer wél gaat beginnen en geef ik je 21 dagen lang alle tools, (mindset)tips en combineer ik mijn kennis en ervaring als lifestyle coach, voormalig professioneel danseres en trainer om blijvende resultaten met jou te bereiken.

Je mag me 3 weken lang alles vragen per mail én ik geef een Live Q&A, waarin ik al jouw vragen en die van de andere deelnemers beantwoord.

Wat kan je verwachten?

Een Workout Kalender om haalbare doelen te stellen. (ik hou van planners)

Mindset oefeningen om te beginnen en gemotiveerd te blijven.

6 work outs waar je vanaf elk niveau kunt instappen.

Voedingstips voor een actieve lifestyle.

Oefeningen om jouw zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen een boost te geven.

Omdat jij de Vitamin C Lifestyle Planner hebt gedownload, heb ik een eenmalig speciaal aanbod voor jou! Deze aanbieding vind je nergens anders meer terug. Je bent nu al lekker bezig en dat wil ik graag stimuleren!

Daarom is jouw investering geen €39, maar slechts €21!

Jouw kortingscode is: PLANNER2020