Vitamin C Lifestyle Coaching Traject

12 weken Lifestyle & Confidence Coaching

Zeg je onrustige gevoel en die onzekerheid maar gedag, want in 3 maanden zit jij letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel!

Wil jij (weer) blij zijn met jezelf en tevreden zijn met de persoon die je in de spiegel aankijkt?

Wil je die gedachte kwijt dat je niet goed genoeg bent of het niet goed genoeg doet?

Ik ga je op een persoonlijke manier begeleiden om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten en jouw lifestyle zo in te richten dat je op jouw manier het leven gaat leiden, waar jij je goed bij voelt. We leggen samen een solide basis, zodat jouw fundering voor een gelukkig en succesvol leven staat als een huis!  Zodat je vol zelfvertrouwen en zonder stress, beter weet wat je wil en keuzes gaat maken, zonder steeds te denken wat anderen daar van zullen vinden. Na dit traject voel je je zelfverzekerder, krachtiger, energieker en positiever! Zodat je stopt met uitstellen en jezelf kleinhouden en het leven gaat leiden wat je zo graag wilt leiden!

Gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.
Dit doen we in een persoonlijk 1-op-1 online coachingstraject van 3 maanden.

Het op maat gemaakte traject bestaat uit:

♥ gratis Vitamin C Coaching Call, waarin we jouw uitdagingen bespreken en je traject gaan uitstippelen.

♥ 6 coachsessies: 1 x in de 2 weken een 1-op-1 online coachsessie van 1 uur en 30 minuten in de vorm van videobellen, waarin we stap voor stap dichter bij jouw doel komen!

          ♥ worksheets met opdrachten per mail

♥ digitale Vitamin C Lifestyle Planner, om jouw gewoontes bij te houden en je te motiveren en  stimuleren om je patronen te doorbreken

Investering €997 excl. BTW 

Vitamin C Lifestyle Boost Sessie incl. persoonlijk Stap voor Stappenplan

1 uur en 30 minuten

Wil je liever in 1 sessie duidelijk hebben hoe jij weer balans in je leven kan krijgen? Dan is dat ook mogelijk met deze Lifestyle Boost sessie.

We bekijken waar jouw uitdaging ligt en focussen ons voornamelijk op het doel wat jij hebt en hoe je dat kunt bereiken. De inzichten die je hierdoor krijgt, zorgen voor helderheid, zodat je daarna weer opgelucht verder kunt. Zie het als een APK voor je body & mind. Een checkup die ervoor zorgt dat je weer optimaal kunt functioneren!

Loop je tegen een uitdaging aan in je leven, waar je zelf niet uitkomt? En belemmert het jou in je dagelijkse bezigheden? Wil je de inzichten, om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan met behulp van een persoonlijk stap voor stappenplan?

Met een Vitamin C Lifestyle Boost Sessie krijg je inzichten in je situatie, die je zelf niet ziet. De inzichten, opdrachten en tools die ik je mee zal geven, zorgen ervoor dat je weer mogelijkheden en oplossingen ziet. Zo kun je stappen zetten om je lekkerder in je vel te voelen. 

Investering €249 excl BTW

Nu tijdelijk €149 excl BTW