Body & mind Workshop:

RELEASE & RELOAD

7 november 2020 VOL

28 november 2020 VOL

Nieuwe datum volgt snel!

Een middag helemaal voor jou! Me time en aandacht voor jou.

Selfcare mét diepgang en een flinke portie empowerment. 

Je hoeft even helemaal niks.

Deze middag draait om loslaten en ontdekken dat je veel sterker bent dan je nu zelf denkt.

Yoga docente Daniela en Confidence & Lifestyle Coach Charida nemen je mee op reis, langs je lichaam en gedachten. En bij elke tussenstop ontdek je weer een nieuw deel van jezelf, wat je veel te lang hebt weggestopt.

Laat los wat niet meer bij je past en ga voor wat jij echt wil! Zonder schuldgevoel, zonder handrem, zonder angst.

Stap even uit je dagelijkse leven vol verplichtingen. Om er, daarna, opgeladen en met mooie inzichten naar terug te keren. 

Gun jezelf dit cadeautje en sluit het jaar vol positieve energie en zelfvertrouwen af!

Hello real you!

Programma

13:30 uur Ontvangst

13:50 uur Welkom

14:00 -14:30 uur Yoga sessie “Release” door Daniela

14:30-15:00 uur Workshop & Coaching door Charida

15:00-15:15 uur Pauze en healthy snack

15:15-15:45 uur Vervolg Workshop & Coaching

15:45 -16:30 uur Yoga sessie “Reload” door Daniela & Zelfvertrouwen visualisatie door Charida

16:30 -17:00 uur Afsluiting

Wat is inbegrepen?

 • “Release” yoga sessie*
 • Workshop & Coaching
 • “Reload” yoga sessie*
 • Zelfvertrouwen visualisatie
 • Onbeperkt (infused) water & verse gemberthee
 • Healthy snacks
 • Yoga attributen
 • Release & Reload werkboek

*Alle lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden yogi’s.

De dag is volledig ingedeeld volgens de richtlijnen van het RIVM rondom Covid-19.

Wat mag je zelf meenemen?

 • Een sportbroek waar je makkelijk in kan bewegen en een (niet te losvallende) top.
 • Een warme trui of een vest voor tijdens de coaching en een paar dikke sokken.
 • Een open mind

Over Charida

Als Confidence en Lifestyle coach help ik vrouwen om zichzelf te (her) ontdekken. Om hun eigen of andermans verwachtingspatronen, naast zich neer te leggen. En te kijken naar wat ze nu echt willen, nodig hebben en al in zich hebben om hun mooiste leven te leven. Ik help ze om zich vrij te voelen, om keuzes te maken die bij ze passen. En om dat vol zelfvertrouwen te doen, wetende dat ze het waard zijn.

Als ondernemende moeder, weet ik zelf hoe heftig het kan zijn om alles om je heen te “managen”. Maar ik weet ook dat het op een andere manier kan, als je jezelf toestaat om er op een andere manier naar te kijken. Pas als je oude gedachtes en gewoontes durft los te laten, staat niks je meer in de weg om jouw leven op een manier in te richten die goed voor JOU voelt. Zonder je schuldig te voelen of bang te zijn wat “men” wel niet van je zal vinden. Zoals de meeste clichés is ook deze waar: als je goed voor jezelf zorgt, kan je pas goed voor anderen zorgen. Als jij (blij met) jezelf bent, ben je op z’n mooist.

Over Daniela

Mijn naam is Daniela en ik ben geboren en opgegroeid in Berlijn. De liefde bracht mij naar Nederland waar ik me met mijn man en twee zonen zeer thuis voel. Het verhuizen naar een onbekend land, het leren van een vreemde taal en het opbouwen van een nieuw bestaan maakten het leven voor mij soms wel een achtbaan.

De yoga was toen al mijn fundament en bracht me letterlijk in mijn kracht. Toen besloot ik mijn grote passie te delen: Ik studeerde yoga bij verschillende leraren in het binnen- en buitenland. De nadruk heeft altijd gelegen op Ashtanga Yoga; een actieve, vloeiende vorm van yoga uit het Zuiden van India. Door het beoefenen van de vaste serie van Ashtanga posities op het ritme van de ademhaling kom ik in een meditatie door beweging waar ik me helemaal aan kan overgeven, mijn lichaam wordt geactiveerd en mijn geest komt tot rust.


Tijdens mijn lessen heb ik veel aandacht voor de individuele behoeftes van de studenten, let ik op een veilige practice voor een ieder en daag je uit je ademhaling te gebruiken. Het resultaat: een ontspannen geest, fysieke kracht en een goed uithoudingsvermogen.

Over Moon Yoga Club Bergen

Moon Yoga Club Bergen is de mooiste Yoga school van Nederland. Een ruime kleedkamer met magnoliabomen en een glazen dak waar kunstenaars hun werk exposeren. De studio is architectonisch zo ontworpen dat het een oase van rust biedt in drukke, stressvolle levens. De constante toevoer van frisse lucht zorgt dat de studio, gemaakt van natuurlijke materialen, gezonder, zuurstofrijker en schoner is dan welke andere ter wereld.
https://moonyogaclub.com

Geef jezelf de Release & Reload Workshop cadeau, met heerlijke yogalessen en life changing coaching op een geweldige locatie. Selfcare is geen overbodige luxe, selfcare is noodzakelijk om jouw leukste jij te zijn.

Wanneer: zaterdag 28 november 2020

Tijd: 13:30-17:00 uur

Waar: Moon Yoga Club Bergen, Prins Hendriklaan 7, 1862 EK Bergen NH

Early Bird investering t/m 8 november: €49 incl BTW

Investering na 8 november: €69 incl BTW 

Klik op de knop, om jouw plek te reserveren!Heb je vragen of wil je weten of deze body & mind workshop bij jou past, neem dan even contact met me op info@charida.nl

Annuleren kan tot 7 dgn voor de workshop kosteloos. Tot 3 dgn voor de workshop, brengen wij 50% in rekening. Bij annuleringen die korter van te voren plaatsvinden, brengen wij 100% in rekening. 

Mocht de workshop vanuit onze kant of onmacht niet plaats kunnen vinden, bieden we een passend alternatief of een refund aan.

De dag is volledig ingedeeld volgens de richtlijnen van het RIVM rondom Covid-19.