Wil jij dit ook?

Meer zelfvertrouwen

Alle gewoontes in deze planner helpen je om op een bepaalde manier je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten. Maar ook de planner op zich zorgt hiervoor!

Een van de manieren om je zelfvertrouwen te vergroten is namelijk, je afspraken met jezelf nakomen. Je zult zien dat elke dag dat je je planner afvinkt, je zelfvertrouwen een beetje zal groeien.

Meer rust in je hoofd

“Zaten er maar meer uren in een dag om alles te doen wat ik wil doen!” Herkenbaar?

Wat nou als ik je vertel dat je écht genoeg hebt aan die 24 uur, als je je prioriteiten anders gaat stellen? Klinkt goed toch? Mix wat mindset met structuur en dan kom je al een heel eind.

Meer energie

Heb je te weinig energie om écht te knallen?

In de planner staan gewoontes, die je óf nog niet zelf had bedacht óf nog niet consequent toepast, die jouw energieniveau een boost gaan geven!

Meer structuur

Vergeet je door de drukte, om jouw selfcare momenten in te plannen?

Dan is deze planner jouw daily reminder én accountability partner om jezelf (weer) bovenaan jouw to do list te zetten!

 

Zet jezelf (weer) op 1!

Met deze planner laat ik je zien hoe je jezelf (weer) op nummer 1 zet, zodat je een zelfverzekerde, succesvollere onderneemster én relaxtere moeder wordt.

Naast de mooie, overzichtelijke weekplanner, ga ik je 10 dagen persoonlijk begeleiden met een videotraining, zodat je er het beste uit gaat halen. Én krijg je ook nog extra bonus planners!

Het boost je zelfvertrouwen.

Het zorgt voor ruimte in je hoofd.

Het zorgt voor meer structuur in je dag.

Je krijgt meer energie.

Je wordt productiever en creatiever.

 

Vergeet jij weleens om voor jezelf te zorgen?

Door de drukte van het runnen van een eigen bedrijf en het zorgen voor het gezin, vergeten veel vrouwen om naar hun eigen behoeftes te luisteren. Er staat zoveel op je dagelijkse to do list, dat je er zelf niet eens op voorkomt.

Hé, ik snap het! Er is namelijk altijd wel íets te doen. Toch?

Maar luister: jij bent het waard om jezelf op 1 te zetten!

Als jouw emmer namelijk overloopt, heeft niemand iets aan je!

 

Voorkom dat jouw emmer overloopt.

Het is tijd om wat objectiever naar jouw dagindeling te gaan kijken. En om wat gewoontes aan te passen of in jouw leven te gaan integreren, om ervoor te zorgen dat jij het zelfvertrouwen, de energie en de rust hebt om te kunnen genieten van het leven waar je zo bewust voor hebt gekozen! Het is namelijk niet die laatste druppel, maar alles wat je er daarvoor in hebt gestopt, waardoor die emmer zo vol is.

Los van elkaar zijn het ondernemerschap en moederschap al niet niks. Laat staan als je ze combineert! Waar blijf jij in dit verhaal?

Er wordt veel gezegd over de fundering van je onderneming, die essentieel is voor een succesvol bedrijf! Maar vergeet niet dat jij de basis bent van die fundering! Jouw body en mind! Als jouw eigen fundering niet stevig staat, valt je business alsnog om. Juist als het druk is en als er veel op je schouders rust, is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen! Dit is bepalend voor jouw succes: als onderneemster én als moeder! 

 

Wat zou er gebeuren in jouw business en persoonlijke leven, als je wat meer zelfvertrouwen zou hebben?

Wat zou je allemaal kunnen doen, als je meer energie zou hebben?

Hoe zou het voelen om de dag met rust in je hoofd te beginnen én te eindigen?

Hoe zou het zijn om wat meer structuur in jouw dagen te creëren?


Download jouw gratis Vitamin C Lifestyle Planner, waardoor jij weer de regie over je leven krijgt!

Ontdek hoe je door een paar gewoontes aan te passen en die dagelijks toe te passen, weer die leuke, relaxte moeder bent die je graag wilt zijn. Ervaar de voldoening die je als ondernemer voelt, omdat je niet meer geleefd wordt door alles wat er op je afkomt. Maar keuzes maakt, die jij wil!

En als je nu denkt: O nee, niet nog meer op mijn to do list!!! Dan heb ik de Vitamin C Lifestyle Planner juist gemaakt voor jou!

Door een paar gewoontes toe te voegen of aan te passen, krijg je meer energie om te doen wat jij wilt doen en meer rust om dat op de manier te doen die jij wil. 

De Lifestyle Planner, zorgt ervoor dat je meer gaat nadenken over hoe jij je leven wilt indelen, zodat het beter voor jou werkt. Maar nog belangrijker; het is je daily reminder om daar ook acties aan te koppelen. Je gaat bewustere keuzes maken, die goed voor jou voelen. Daardoor geef je je zelfvertrouwen een boost. Je krijgt direct meer energie, omdat je meer luistert naar wat jij nodig hebt. En je ervaart meer rust in je hoofd, omdat je je prioriteiten van de “ruis” scheidt.

Hierdoor ga je van een gevoel van achter alle feiten aanlopen en je druk maken of je het wel goed genoeg doet, naar een gevoel van controle, voldoening, vertrouwen en positiviteit. Zo hou je tijd over om écht te genieten van het leven waar je zo bewust voor hebt gekozen. Op de manier waarop je dat altijd voor ogen had!

Dat noem ik nou lekker in je vel zitten. Klinkt dat niet heerlijk?

WAT zeggen anderen over Vitamin C lifestyle Coaching…

There are dreamers and there are planners; the planners make their dreams come true…

Liefs, Charida

Volg je me al op social media?

#yourdailydoseofvitaminc