Heb je na het lezen van de site nog vragen? Wellicht vind je hier het antwoord! Zo niet, kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen door te mailen of je vraag te stellen via m’n social media kanalen.

Wat is online coaching precies?

Tijdens de 1-op-1 online coachsessie(s), communiceren we live via ons beeldscherm.
Je bent dus geen reistijd kwijt en kunt gewoon vanuit je eigen huis in je eigen comfort, een warm en persoonlijk gesprek verwachten.
Een coach kiezen is heel erg persoonlijk. Als je een goed gevoel hebt bij mij, is op deze manier afstand geen belemmering om je door mij te laten coachen. Of je nu in Groningen of Limburg woont; ik ben er voor je!
Twijfel je of er op die manier wel een echte connectie ontstaat? Het zal je verbazen, hoe je na de eerste 10 minuten bent vergeten dat we niet in dezelfde kamer zitten. Wil je het eerst ontdekken of we een klik hebben, vraag dan een Coaching Call aan. Deze kost je niks en verplicht je tot niks. En het levert je zeker al waardevolle inzichten op. Een win-win situatie dus. Elke maand selecteer ik 4 vrouwen voor een Coaching Call.

Is Lifestyle Coaching wel iets voor mij?

Heb je als doel om bewuster te gaan leven, omdat je lekkerder in je vel wilt zitten? Zowel fysiek als mentaal? Maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je je jezelf ertoe kan zetten om het ook daadwerkelijk vol te houden?

Dan kan ik je als lifestyle coach begeleiden in jouw reis naar een bewustere leefstijl oftewel, lifestyle.

De fundamenten voor een bewuste leefstijl gaan veel verder dan de schijf van 5 aanhouden! Natuurlijk gaat het om gezondere voeding en een bewuster voedingspatroon, maar beweging, rust en mentale ontspanning zijn net zo belangrijk.

Wat doen we tijdens zo’n traject?

Het begint allemaal met mindset; de manier waarop jij denkt en in het leven staat. Tijdens het hele traject zullen we veel aandacht besteden aan jouw gewoontes, aannames, overtuigingen en duiveltjes op je schouder. Ik zal naar je luisteren, maar ook een spiegel voorhouden. Ik zal je vragen stellen die lastig zijn om te beantwoorden, omdat je er zelf nooit op die manier naar hebt gekeken. Hierdoor leer je op een andere manier kijken naar jezelf én je omgeving.

Je mindset vormt de basis van het Vitamin C Lifestyle Coaching traject en het is mijn intentie is dat jij je na het traject gelukkiger voelt, meer jezelf bent en dat je meer voldoening uit je leven haalt.

Je gezondheid vormt de basis voor je welzijn en bepaalt de intensiteit van je geluk. Daarom werken we naast je persoonlijke ontwikkeling en mindset aan het fitter krijgen van je lichaam. We maken samen een plan om de volgende 3 essentiele fundamenten van een gezondere leefstijl te integreren in jouw leven. Op jouw manier! Gezondere voeding, meer beweging en rust. Zonder diëten, restricties of personal coaches.

We spreken na de Vitamin C Lifestyle Coaching Call af, of je liever (1) losse sessie(s) zou willen boeken of een traject waarin je in 2 maanden 4 sessies met mij doet. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke coachvraag en doel.

Ik beloof je niet dat de weg zonder hobbels zal zijn, maar ik beloof je wel dat het resultaat het waard is!

Is Lifestyle Coaching niet vooral iets fysieks?

Je fit voelen is niet alleen iets fysieks, maar het werkt door in je bovenkamer! Je voelt je zelfverzekerder, krachtiger, rustiger en energieker. En vooral meer jezelf!

Ik zal je geen kant en klaar workoutpakket aanbieden. Ik kijk liever naar wat voor soort beweging en sport bij jou past als persoon. Natuurlijk kan ik je bepaalde oefeningen meegeven die goed zijn voor je conditie of lichamelijke kracht, als daar je behoefte ligt. Maar een Lifestyle Coach is niet hetzelfde als een Personal Trainer.

Bij een 2 maanden traject, ontvang je als bonus de Lifestyle Challenge! Je kunt kiezen uit de online training 21 dagen Sportief en 21 dagen Minder Suiker. Net waar jij het meeste behoefte aan hebt.

Is een Lifestyle Coach hetzelfde als een Diëtiste?

Als Lifestyle Coach richt ik me op verschillende aspecten van een bewuste leefstijl. Ik zal je geen bepaald diëet voorschotelen, omdat ik niet geloof in diëten. Ieder mens is verschillend en heeft andere behoeftes, wensen en smaken. We gaan samen kijken wat jij zou kunnen aanpassen in jouw huidige eetpatroon. We kijken naar wat haalbaar is voor jou en wat je vol kunt houden. Zodat het echt onderdeel van jouw Lifestyle wordt!  In plaats van een dieet, wat op korte termijn misschien veel resultaat oplevert, maar op langere termijn niks toevoegt aan een bewust eetpatroon.

Bij een 2 maanden traject, ontvang je als bonus de Lifestyle Challenge! Je kunt kiezen uit de online training 21 dagen Sportief en 21 dagen Minder Suiker. Net waar jij het meeste behoefte aan hebt.

Het begint allemaal met bewustwording. Ben jij er klaar voor om eerlijk naar jezelf te kijken en met mijn begeleiding de stappen te zetten om gezonder, fitter, zelfverzekerder en gelukkiger te worden?